Wie zijn wij

Focus bestaat sinds 1893 en besteedt sindsdien veel aandacht aan kwaliteit, service en oogzorg. Wij hebben altijd een ruim assortiment aan modieuze brillen en zonnebrillen. In onze winkel vindt u naast brillen en zonnebrillen een breed assortiment van veiligheidsbrillen, sportbrillen, groot assortiment aan slechtzienden hulpmiddelen, verrekijkers en loepen. Verder hebben we een contactlenscentrum en een gezellige kinderbrillenwinkel.

klik op de foto'om naar het foto-album te gaan

In mei 2018 hebben we na een periode van verbouwing onze geheel vernieuwde winkel geopend, welke een huiselijke warme sfeer uitstraalt en zich hiermee onderscheid van de traditionele inrichting van een optiek.

       

klik op de foto's om naar het foto-album te gaan

Ondanks het grote vloeroppervlak van onze gezellige winkel, hebben we ook een "aan huis service". Hiermee kunnen we klanten thuis onze diensten leveren of op bedrijven gehoorbescherming en veiligheidsbrillen aanmeten. We proberen op alle prijsniveau´s een product aan te kunnen bieden. Echter het merendeel van ons assortiment bevindt zich in het midden tot hogere prijssegment.

Wij hebben altijd een voorraad van 1400 monturen en meer dan 600 zonnebrillen en 400 kinderbrilmonturen.

Met onze basic-collectie heeft u  altijd keuze uit meer dan 50 diverse modellen.

Door onze goede service, goede vakkennis en originele montuurcollectie, zijn we zeker concurrerend in de markt.


Voor meer informatie of advies, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Print article